مشاوره حقوقی رایگان - لایحه

سلام و خسته نباشین خدمت وکلای گرامی
بنده چند سال پیش یک باب حیاط از پدرم خریدم و تمام مراحل خرید و فروش کاملا قانونی انجام شده حالا پدرم فوت کرده وراث قولنامه حیاط را برداشته و شکایت کرده که این حیاط مال پدری هست و از اون قولنامه یک برگش که به نام پدر هست را پیوست کرده به شکایت و حالا اگه اون قولنامه با زیربرگ هاش دست بنده نباشه نمیتونم حیاط را بفروشم حدودا یه ماه دیگه دادگاه داریم بنده چجوری میتونم به رئیس جلسه برسونم که قولنامه بنده دست وراث هست و خودداری میکنن و جوری ثابت کنه تا بتونم قولنامه حیاطم رو بگیرم
آیا میتونم چند روز قبل از شروع جلسه یه لایحه بدم که قولنامه بنده دست وراث هست و آنها خود قولنامه بنده و زیر ورقه هاش رو ورداشته نمیدن چون نمیخوام بیان کنم اگه بیان کنم آنها میگن فقط همین برگ به اسم پدری رو داریم میخوام جوری به قاضی برسونم که کل قولنامه با زیر برگهاش از اونا بگیرن
باتشکر

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. چنانچه قولنامه دارای کد رهگیری می باشد دادگاه می تواند استعلام نماید در غیر این صورت چنانچه شهودی دارید از این طریق می توانید ثابت کنی.
در هر صورت می توانید لایحه ارائه نمایید.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
بهتر است برای تنظیم لایحه به دفتر وکیل مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
لایحه تخصصی تنظیم گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از طریق خدمات مشاوره‌ای سایت استفاده نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به تحویل اسناد و مدارک را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید. مضافاً بر اینکه در روز جلسه دادرسی ممکن است که قولنامه نیز پیوست دادخواست باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما باید دادخواست متقابل اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت به طرفیت ‌تمام ورثه را اقامه نمایید و ...

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
دادخواست متقابل اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت به طرفیت تمام ورثه بدهید. و هر سند و مدرکی از جمله شاهد هم برای اثبات دعوا آماده کنید و به دادگاه ارائه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از شهود و سایر ادله موجود استفاده کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می بایست دادخواست اثبات مالکیت و وقوع بیع مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام و درود بر شما،

در هر صورت، شما می‌توانید با تهیه یک نامه به همراه مدارک مربوطه به رئیس جلسه دادگاه، نظر خود را درباره وجود قولنامه و ادعاهای وراثان پدرتان توضیح دهید و از ایشان بخواهید که در صورت عدم ارائه مدارک مورد نیاز توسط وراثان، قولنامه مربوطه را از آن‌ها بگیرند.