مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند

خسته نباشید من سال94ازپدرم یک باغ خریدم درآن زمان 3تاازبرادرانم هم پای قولنامه رابه عنوان شاهد امضا کردن البته مهروامضا شورای ودهیار هم پای قولنامه زده شده الا بعد چندسال ازاین معامله برادر دیگرم میگه شما کلاهبرداری گردی وابطال سند درخواست داده میگه درآن زمان پدرمان بیماربوده درضمن پدرمان سال 95 یعنی بعد یک سال از نوشتن قولنامه فوت کردن آیا برادرم می‌تواند سند را ابطال کندلطف وخواهشا من را از نگرانی دربیاوریدممنون ازلطفطون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله اگر ایشان دلایل و مستندات ای داشته باشند می تواند سند را ابطال کند و مجدد به نام پدر برمی گردد و همه از آن ارث می برند