مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

با سلام فردی (آشنا) به بنده تهمت زده که رفتم شیشه منزلش رو شکستم و دستش رو هم شکستم ولی هیچ مدرکی نداره درواقع تهمت زده نه برای دستش گواهی پزشکی داره نه برای شیشه ها فاکتور.اما روز دادگاه برادرش رو آورد پیش قاضی و انجا دست گذاشتن روی قران وقسم خوردن اما هیچ مدرکی ارائه ندادن خواستم بدونم حکم قاضی چی میتونه باشه باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
اما
احتمال محکومیت متصور است