مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در جلسه تصادف جرحی

سلام . آیا می شود کلا درجلسات رسیدگی به تصادف جرحی که مقصر هم هستم شرکت نکنم. ؟ وکیل و لایحه هم ندهم.

اگر شرکت نکنم من را دستگیر می کنند؟

اصالت ببمه شخص ثالث دارم .

حکم غیابی صادر می شود؟

و بر اساس تجربه شما برای اینکه بار اولم هست زندان دارد یا جزای نقدی؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید دید دقیقا چه رخ داده است گاها حبس دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید حضور پیدا کنید و از خود دفاع نماید

نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد و تصادف شما مشخص نیست که بابت چه موضوعی بوده و چه آثاری داشته است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ اگر در هیچ یک از جلسات دادرسی حضور نداشته باشید و لایحه دفاعیه نیز ارسال نکنید و اقدام به اخذ وکیل نیز ننمائید حکم صادر شده مرجع رسیدگی‌کننده بصورت غیابی خواهد بود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در هر صورت حکم بصورت غیابی صادر میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به میزان جراحات وارده دارد در هر صورت اگر شما هیچ اقدامی نکنید قرار تامینی کیفری صادر و نهایتا رای غیابی صادر میگردد . بهتر است یک جلسه برای ثبت اظهارات خود بروید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر در جلسه حاضر نشوید ولایحه نفرستید حکم غیابی صادر میشود بهتر است وکیل بگیرید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

امکان جلب وجود دارد
در صورت عدم حضور صدور حکم غیابی به پرداخت دیه و معمولا جزای نقدی

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
چنانچه حاضر نشوید حکم غیابی صادر میشود که ظرف مهلت 20 روز از سوی شما قابل واخواهی است.ولی حتما سعی کنید در جلسه برای دفاع از خودتان شرکت کنید یا وکیل بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است که حتما حاضر شوید چون در نوع و. میزان محکومیت موثر است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بستگی به میزان جراحت و دیه و میزان قصور شما و داشتن گواهینامه شما و سایر موارد دارد اما الأصول حکم غیابی خواهد بود و طرف می تواند از طریق بیمه مبلغ را دریافت کند و اصولاً حبس ندارد اما جزای نقدی ممکنه داشته باشه

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

با سلام بهتر است شرکت کنید چون بیمه دارید مشکلی از جهت ضمانت ندارید ولی به جزای نقدی حکم داده میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

بله، شما می‌توانید در جلسات رسیدگی به تصادف جرحی که مقصر هستید، شرکت نکنید. اما باید به این نکته توجه داشته باشید که عدم حضور شما در جلسه، ممکن است باعث تأخیر در رسیدگی به پرونده شما شود و به نوبه خود ممکن است در پرونده شما تأثیر بگذارد و به ضرر شما تمام شود..

بله، اگر شما در جلسات رسیدگی به تصادف جرحی که مقصر هستید، شرکت نکنید، ممکن است حکم جلب صادر شود. همچنین، در صورتی که دادگاه به شما دعوت‌نامه ارسال کرده باشد و شما بدون دلیل موجهی غیبت کنید، حکم غیابی نیز صادر می‌شود.

در مورد جزای نقدی یا زندان، باید گفت که این موضوع بستگی به شرایط و جزئیات پرونده شما دارد. با این حال، اگر بار اولی است که درگیر چنین موضوعی هستید و سابقه کیفری ندارید، احتمالاً جزای نقدی به عنوان جزای اصلی در نظر گرفته می‌شود.