مشاوره حقوقی رایگان - شکايت از کار فرما

با سلام بنده در مغازه مرغ فروشی در حین کار بریدن تاندون های انگشتان دستم شدم و عمل کردن
2 ماه پيش این حادثه رخ داده
آیا میتوانم الان شکایت کنم از کار فرما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بابت چه چیز طرح شکایت نمایید؟
اگر مقصر باشد آری

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام بله .از سوی کارفرما به میزان قصور و در صورت اثبات تقصیر دیه باید پرداخت بشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید
بعد از شکایت موضوع به کارشناسی ارجاع می شود و اگر کارشناس تایید کند کارفرما مقصر بوده در این صورت طبق نظر پزشکی قانونی خسارت شما پرداخت می شود.
اگر خودتان مقصر باشید خسارت پرداخت نمی شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ حق شکایت برای شما محفوظ است اما در نظر داشته باشید که آیا این شکایت به نتیجه می‌رسد یا به نتیجه نمی‌رسد و این موضوع کاملا بستگی به ادله و دلایلی دارد که در اختیار دارید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان شکایت وجود دارد ولی نتیجه بعد از میزان قصور کارفرما مشخص میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مقصر حادثه شما باشید خیر باید برررسی پزشکی صورت گیرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله، لیکن میزان تقصیربا ارجاع امر به کارشناس رسمی تعیین می شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر تقصیر شما ثابت نشود قابل شکایت هست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از آنجایی که بعید می دانم کارفرما قصور و تقصیر انجام داده باشد شکایت شما به نتیجه نخواهد رسید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

بله میتوانید شکایت کنید البته نامه پزشکی قانونی لازم هست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

بله، شما می‌توانید در این مورد شکایت کنید. به عنوان کارکنان، در صورتی که در محیط کار مصدوم شده‌اید نیاز است که کارفرمایان از ایمنی محیط کار مراقبت کنند. در این صورت، اگر شما فکر می‌کنید که کارفرمای شما در این خصوص کوتاهی کرده است و باعث مصدومیت شما شده است، می‌توانید از وی خسارت مالی و درمانی خود را بخواهید.

در این مورد، بهتر است که ابتدا با کارفرمای خود صحبت کنید و درخواست خود را به طور دقیق و دوستانه ارائه دهید. در صورتی که کارفرمای شما همکاری نکرد، شما می‌توانید در صورت نیاز اقدامات قضایی را برای خواست خود انجام دهید. در هر صورت، برای این کار، بهتر است به سرعت اقدام کنید و به محض امکان، شکایت خود را ثبت کنید.