مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت حادثه حین کار

باسلام.من درسال 94در کارخانه قند کار میکردم و دچار حادثه حین کار شدم و صاحب کارخانه من و خانمم را اخراج کرد منم شکایت کردم و شاهد بردم و او اصلا ماجرا را انکار میکرد در اخر حکم جلب برایش صادر شد ولی به دلیل طولانی بودن این زمان من باید به شهرمان برمیگشتم . میخاستم بدونم الان میشه از همین شهر خودمان شکایت کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر باید همان پرونده‌ای که طرح شکایت نموده اید پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر باید به همان شهر مراجعه نمایید و میتوانید شکایت قبلی را پیگیری نمایید