مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی ضامن

با سلام بنده 6قسط از وام ازدواجم عقب افتاده چک ضامن به مبلغ 220000000 تومان هست بانک برگشت زده من الان با بانک تسویه کردم الان چی میشه بانک میگه که باید کل مبلغ وام که 130000000 تومانه باید تسویه کنم تا رفع اثرش کن ایا راه دیگهای هست ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
معوقه باید
تادیه گردد
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

سلام
با بانک مذاکره کنید که چک ضامن را عوض کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام متاسفانه در قرارداداولیه همچین شرطی را پذیرفتید و راهی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که اقساط معوقه پرداخت گردد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
شما باید اقساط خود را در موعد معین پرداخت نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر وام و سود آن را کامل پرداخت کرده اید به بازرسی بانک مراجعه نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مطابق قوانین بانک و قرارداد وامی که اخذ نموده‌اید عمل نمایید