مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام،یک نفر چک منو برگشت زده،الان درحسابم پول است،من ازکجا کسی که چکم را برگشت زده دیگه چک را به بانک نمی بره بعد از 8روز پیداکنم،الان می‌خوام وام بگیرم میگن چک برگشتی داری،رفتم بانک رف سواثرکنم،میگن باید دوماه ازتاریخ برگشت چک بگذره،لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از رئیس بانک خواهش کنید تا با کسی که چک را برگشت زده برای وصول چک تماس بگیرد.
در غیر اینصورت وجه چک را به صندوق دادگستری واریز کنید و دادخواست استرداد لاشه چک را بخواهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

از بانک شماره دارنده چک رو بگیرید تماس بگیرید بگید ببرن بانک

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق بانک اطلاعات او را بدست آورید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بانک باید خود به شخصی که برگشت زده اطلاع دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازمند گفتگو است جهت مشاوره بهتر تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از طریق بانک شماره شخصی که جک را برگشت زده است پیدا کنید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر با پیگیری و تماس از طریق بانک حل نشد دادخواست استرداد لاشه چک مطرح نمایید و وجه چک را به صندوق دادگستری واریز نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مشخصات دارنده چک را از بانک اخذ و با وی به توافق برسید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مشخصات مراجعه کننده و دارنده چک باید در بانک موجود باشد