مشاوره حقوقی رایگان - فروش مغازه سرقفلی

با سلام آیا ملکی ک سرقفلی هست با وارث ملک مشکل پیش آمده باشه با صحبت کردن ب توافق نرسید چیکار باید کرد ک بفروش بره؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تجویز انتقال منافع را از دادگاه بگیرید باید دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

نیاز به بررسی قرارداد سرقفلی میباشد

شما باید با توجه به مفاد و شروط قرارداد سرقفلی ، دادخواست تجویز انتقال منافع را اقامه نمایید
و ...

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید سند اجاره و سرقفلی شما را مطالعه و بررسی شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام دادخواست تجویز انتقال منافع راتقدیم دفاترالکترونیک خدمات قضایی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تجویز انتقال منافع را از دادگاه درخواست کنید

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

بایستی قرارداد سرقفلی شما مطالعه شود ولیکن می توان دادخواست تجویز انتقال منافع را داد که البته بایستی توسط وکیل با مطالعه مدارک شما انجام شود و گواهي انحصار وراثت مالک هم ضمیمه گردد

مینا احمدی

مینا احمدی :

سرقفلي به ورثه منتقل نمي شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال مبهم است مالک سرقفلی فوت کرده یا مالک ملک ؟

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
با مراجعه به محاکم و تنظیم دادخواست تقسیم و در صورت قابل تقسیم نبودن فروش ملک مشاع اقدام نمایید.