مشاوره حقوقی رایگان - لغو تنبیهات کمیسیون ناجا

باسلام بنده بمدت21سال مشغول به خدمت درناجامیباشم سال 87به علت درگیری وشرب وخمر وتخریب ومعاونت درامرچاقو دستگیروباقرارمجرمیت به غیرازشرب وخمربمدت2روزبه زندان رفتم وپس ازگذاشتن وثیقه واخذرضایت ازشاکیان اززندان ترخیص ودرکمسیون121بمدت5ماه و15 روزانفصال خدمت به علت اعمال َشئون نظامی تنبیه شدم وبعد آن برابردادنامه دادگاه عمومی اصلا اسمی ازشرب وخمرقیدنشده بودو دادگاه عمومی تجدیدنظراستان حکم برائت قطعی صادرنمودودوباره به کمسیون ناجا دعوت شدم ودرکمسیون دوباره 2سال محرومیت به علت اعمال شئون نظامی تنبیه شدم وازآن زمان خواستم اقدامی بکنم گفتندتنبیهات داخل سازمانی بوده ونمیتوانی کاری بکنی والان باتوجه به گذشت 10سال میتوانم حکمهای ناجا رالغوکنم یانه :واگرمیشوددقیقاازاساتیدبزرگوارخواهشمندم راهنمایی نماییدتاکدام قسمت دیوان عدالت اداری شکایت نمایم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع را از ارگان مربوطه پیگیری کنید تا بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

سلام از همان ارگان پیگیری نمایید چنانچه پاسخی ندادند بایستی از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نماییدکه البته طبق قانون جدیددیوان عدالت اداری، اشخاص باید خواسته خود را به سازمان ارائه نمایند و بعد از 3 ماه شکایت خود را به دیوان ارائه نمایند.

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

ابتدا باید مراتب را به سازمان مربوطه منعکس ودر صورت عدم جواب به دیوان عدالت اداری داده است داده شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما نیاز به بررسی احکام صادره دارد