مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در قولنامه

سلام خسته نباشید، حدود 30 سال پیش پدر شوهرم زمینی خریداری کرده اند که فقط با حدود اربعه مشخص شده بود و الان 24 سال است به شوهرم واگذار شده، الان متوجه شدیم حدود اربعه اشتباه نوشته شده یعنی جهتی که برای املاک مجاور نوشته اند غلط است، مثلا به جای شمالا منزل آقای محمدی نوشته شده غربا منزل آقای محمدی و تمام چهار ضلع همینطور است، آیا فروشنده میتواند فسخ یا ادعای دیگر کند؟

پاسخ ها :

الهام سادات ماجدی

سرکار خانم الهام سادات ماجدی :

سلام.
درنظر داشته باشید افراد متعهد به مفاد قرارداد فیمابین میباشند مگر آنکه برخلاف قوانین آمره و نظم عمومی باشد.درنتیجه درفرض سوال مطروحه ابتدا بایستی متن قرارداد و توافق طرفین مورد بررسی قرارگرفته و متعاقبا امکان فسخ ویا مطالبه حقی ازسوی طرفین معلوم گردد.