مشاوره حقوقی رایگان - حساب مشترک با متوفی

یکی از آشناهای ما حساب مشترکی با مادرش با حق برداشت (هر کدام به تنهایی) داشته .صبح روزیکه مادرشان فوت شدن قبل از صدور گواهی فوت ایشان حساب مادر را خالی کردند .حالا سوال این است که آیا وراث میتوانند با شکایت ادعا کنند که کل پول از مادرشان بوده و سهم الارث بخواهندو آیا این کار جرم بوده و مجازاتش چیست؟

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
در حساب مشترک ؛ براساس میزان سهم هر یک از صاحبان حساب در فرم افتتاح حساب ؛ میزان سهم هر فرد از موجودی مشخص میشود ؛ با توجه به اجازه افرلد در برداشت موجودی ایشان مرتکب جرمی نشده اند و فقط می تواند تقاضا وجه به میزان سهم مادر بزرگ داشته باشید

زهرا شریفی دارانی

سرکار خانم زهرا شریفی دارانی :

سلام نصف مبلغ در حساب مال ورثه بوده و جرم است