مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان در احکام کیفری

با سلام
سال 1385 شخصی از بنده شکایت کرده به جرم ضرب و جرح و سرقت و من از این موضوع اطلاعی نداشتم و من چندین بار اتوموبیلهای مختلفی خریدم اما دیروز به طور اتفاقی متوجه شدم سال 1394 پلاک ماشینم توسط اجرای احکام توقیف شده .
الان با گذشت این همه سال آیا شامل مرور زمان میشود ؟

پاسخ ها :

زهرا شریفی دارانی

سرکار خانم زهرا شریفی دارانی :

سلام اگر مدت زمان طولانی در اجرای احکام پیگیری نشده مشمول مرور زمان شده و می توان درخواست رفع توقیف نمود باید ببینید آخرین مراجعه کی بوده است

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ با توجه به اینکه با اخرین اقدام قضایی پرونده ؛ مرور زمان شروع میشود ؛ باید پرونده بررسی شود ولی احتمالا مشمول مرور زمان گردیده است