مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر و صاحبخانه

با سلام و خسته نباشید من در سال 90 یک منزل مسکونی اجاره کردم و یک سال بعد خانه به شخص دیگری فروخته شد ما رفتیم و قولنامه را عوض کردیم و به نام صاحب خانه جدید نوشتیم و دو سال قرار داد را در بنگاه تمدید کردیم ولی از سال 95 به بعد دیگه بنگاه نرفتیم با صاحب خانه خودمون بین خودمون قرارداد را تمدید کردیم ولی امسال به خاطر مشکلاتی از آن خانه بلند شدیم ما به صاحبخانه 25/10 اعلام کردیم خانه تخلیه شده و چون 25 روز نشسته بودیم یه اجاره دیگه پرداخت کردیم ایشون هنوز پول پیش خونه را به ما ندادن الان دوباره میگن باید اجاره یه ماه دیگه رو بدین در حالی که خانه خالی هست و در آخر گفتن شما پول پیش دست ما ندارین و بعد گفتن هر موقع مستاجر آمد در خانه ما پول شما را میدهیم الان من باید از چه طریق اقدام کنم آیا صاحب خانه میتواند اجاره یک ماه دیگه رو از ما بگیره در حالی که خانه خالی بوده

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام
اولا این حرف را با اظهارنامه براز ایشان اعلام کنید یعنی تخلیه و تاریخ آنرا .
بعد از زمان تخلیه اجاره ای یا همان اجرت المثلی نباید بدهید
و اگر نداد بالای بیست میلیون ودیعه باشد به دادگاه حقوقی مراجعه کنید و دادخواست بدهیدوالا باید به شورای حل اختلاف مراجعه و دادخواست مطالبه مبلغ ودیعه را بدهید

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

سلام بر طبق قانون روابط موجر و.مستاجر شما وظیفه داشتید که در هنگام تخلیه تامین دلیل بگیرید و با اظهارنامه به موجر تخلیه رو اعلام می کردید.چونکه به این وظیفه عمل نکردید نوجر حق مطالبه اجاره رو داره