مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سالها کار

سلام. بنده از ابتدای کودکی تا بعد ازدواج حدود 27سالگی در زمینهای پدرم کشاورزی کردم برادر بزرگم زمینها را بصورت نصفه کاری برای پدر میکاشت و بنده هم در کنار او مثل او حتی بیشتر از او کار کردم. ولی اول تا اخر همیشه نصف محصول را خودش برداشته و نصف به پدر داده. بنده بعد ازدواج با این همه سالها کار کردن بدون هیچ حقی و سرمایه از خانه پدری رفتم ایا هیچ حقی بمن نمیرسد اگر بله چگونه به چه عنوان لطفا کمکم کنید تشکر

پاسخ ها :

معصومه عبداله نژاد

معصومه عبداله نژاد:

سلام ،
اینکه شما در مزرعه پدرتون فعالیت میکردین قطعا سهمی از محصول و سوده حاصله بهتون تعلق میگرفته ولی از زمین مزروعی خیر زیرا در مالکیت پدرتان قطعا میباشد
شما اظهارنامه ای به طرفیت پدر و برادرتان ارسال بفرمایین همین مطالب رو عنوان بفرمایید که هردوی انها نسبت به حقوقتان تعیین تکلیف نمایند