مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش

با سلام
پدر بنده سه سال پیش کامیون خریده و دوساله که پدرم از دنیا رفته و ماشین به صورت وکالتی چند بار معامله شده که نفر آخر پدر مرحومم بوده . ما وراث خواستیم وکالت از طریق دادگاه به اسم ما بخوره و کارهای قانونی انجام شد و رای دادگاه صادر شد که صاحب پلاک به وراث وکالت بده و وکالت گرفتیم. اما بعد از رای دادگاه نفر قبلی که وکالت اسمش بود به رای دادگاه اعتراض زده و گفته ماشین مال من بوده و وکالت دادم به مرحوم تا کار کنه و پول بهم بده اما سه سال هیچی نداده . و هنگام معامله قولنامه تنظیم نکردن مستقیم طرف وکالت فروش داد به مرحوم . الان آیا دادگاه رای که صادر کرده باطل میشه ؟ یا طرف می‌تونه بره حکم توقیف خودرو بگیره ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه پدرتان ماهانه پولی پرداخت نکرده ب

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه پدرتان ماهانه مبلغی واریز نکرده است اگر دفاعیات موثری ارائه بدهید رای به نفع شما تأیید می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دادگاه با ارائه مستندات و دلایل اثبات نمایید که مالک کامیون هستید
و اگر شما نتوانید مالکیت خود را اثبات نمایید کامیون به مالک داده خواهد شد و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صرف داشتن وکالت دلیل بر مالکیت نیست . تماس بگیرید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
باید دفاع کنید مبنی ب. اینکه عقد بیع واقع شده و به مستندات اشاره فرمایید