مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند با تاخیر زیاد

سلام وقت بخیر
30 سال قبل برادرم با وکالت از مادرم که الان در قید حیات نیست مالکیت یک باب مغازه را به دو نفر فروخته و در این مدت مغازه در اختیار این افراد بوده ولی حالا دادخواستی برای الزام به تنظیم سند مطرح نموده اند در حالیکه در حال حاضرهزینه انجام تسویه حساب های لازم با دارائی و .... بسیار زیاد تر شده وتعلل خریداران در این مدت باعث تحمیل هزینه زیاد و موجب سختی و ضرر فروشنده خواهد شد.لطفا راهنمائی نمائید که چه باید کرد.؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس انچه در قرارداد امده میتواند درخواست وجه التزام نماید