مشاوره حقوقی رایگان - احقاق حق در شراکت

با سلام بنده با شخصی در یک شرکت ثبت شده شریک شدم و پول سهم خود را به طور کامل پرداخت کردم و مقرر شد ایشان در شرکت تغییراتی داده و سهام را به نام من بزنند و در مقابل پول پرداختی یک مبایعه نامه نیز نوشتیم اما ایشان پس از مدت بیش از یکسال هنوز سهم بنده را در شرکت به طور رسمی و قانونی نزده و در این مدت نیز نسبت به ارایه حساب سود و زیان اقدام نکرده و علیرغم اصرار و پیگیری بنده هر بار با یک بهانه سر باز زده است شرکت ما تولید و ارایه بتن آماده است و من در طول این یکسال نیز برداشت پول خیلی جزیی داشته ام ضمنا تمامی اسناد ماشین آلات و زمین شهرک صنعتی و …کلا به نام شخص ایشان است نه شرکت یعنی شرکتی که سهم انرا به فلان قیمت بنده خرید کردم اصلا چیزی ندارد و یک اسم خالی است و کلیه تجهیزات و …به نام شخص ایشان یعنی فروشنده است الان لطفا راهنمایی بفرمایید چیکار کنم تا بتونم حقم رو بگیرم چون حسابدار و …از ایشان حقوق میگیرند و فقط حرف انرا گوش می‌دهند و سند سازی میکنند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق نوشته ای که تنظیم کرده اید می توانید الزام نامبرده را از دادگاه بخواهید.
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به توضیحات شما، به نظر می‌رسد که شریک شما تعهدات قانونی خود را نسبت به شما اجرا نکرده است. در این صورت، شما می‌توانید با تقدیم شکایت به دادگاه، از دادگاه درخواست احقاق حق خود را داشته باشید. در این شکایت، شما می‌توانید از دادگاه درخواست کنید که شخص مذکور به تعهدات خود عمل کند و وظایف خود را در قبال شریکی شما اجرا کند.

قبل از اقدام به راهیابی از طریق دادگاه، بهتر است که با شخص مذکور به صورت مستقیم مکاتبه کنید و از او درخواست کنید تا وظایف خود را در قبال شریکی شما اجرا کند. در صورتی که این رویه به نتیجه نرسید، لازم است که با کمک یک وکیل، اقدام به تقدیم شکایت به دادگاه کنید.