مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت سهم

من و برادر بزرگم یه زمین دویست متری رو نصف نصف شریک بودیم مادرم برامون گرفته بود.مدت ده سال برادرم داخل زمین خونه درست کرد و زندگی کرد.حیاط برا من بود کلی تغییرات داد و درخت میوه و انباری ساخت .چند سال قرار بود بفروشه یا سهم منو جدا کنیم.الان بدون اطلاع فروخته یک میلیارد و خورده ای ب من صد تومن داده میگه دیگ نبینمت و حرف مفت دیگ.میخوام ببینم باید چیکار کنم وکیل بگیرم یا راه دیگ داره

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام کاربر گرامی اگر ملک به نام شما بوده و ایشان بدون تنفیذ و اجازه شما ملک را به فروش رسانده معامله فضولی بوده و باطل است البته که شکایت فروش مال غیر نیز میتوانید مطرح کنید