مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت سهم شریک

سلام درتاریخ1/7/401بادو نفر قرارداد بستم جهت نگه داری دام تعداد 12 راس دام که از زادوولد 50درصد سهم نگه دارنده میبرد و یک سال تمام شد تمدید نکردیم اما دام ها بودند ولی فقط 17راس به علت عدم قوچ تولید مثل نداشتن بعد از 17ماه به اسرار خودم دام رو فروختیم نفر اول پسرش رو فرستاد که شاهد فروش باشد علت اطمینان هم پول و هم چک دست پسر موند وقی برگشتیم بیخبر به تهران رفتند وهرچی تماس میگیرم میگن هیچ چی به تو تعلق نمیگیره 17ماه نگهداری هزینه علوفه واجاره مکان یعنی واقعا هیچ چی شما را به مقدسات قسم راهنمایی کنید من شب عید با5سر عائله ودست خالی چی کارکنم اروم بشم بعد پسر که پول دستش بوده اصلا توقراردادنیست اما حتی نمیذاره پدرش جواب گوشیم رو بدهد وتهدید هم میکند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد طرح دعوی علیه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اثبات شراکت سهم الشرکه خود را مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه شکایت توسط شما وجود خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابتدا شراکت اثبات شود سپس قابل مطالبه است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
میتند به قرارداد طرح دعوی نموده و سهم شراکت خودر ا مطالبه نمایید.