مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام
ما چند سال پیش برای خرید خانه از یک شرکت وام گرفتیم و خانه رو به اسم اونها زدیم حالا هم اونها خونه رو از ما گرفتن
روشی هست که خونه رو برگردونیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
نیاز به بررسی مدارک هست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

اگر شما احساس می‌کنید که شرکتی که از آن وام گرفته‌اید، شما را کلاهبرداری کرده است، می‌توانید به دادگاه مراجعه کنید و درخواست بازگشت خانه خود را ارائه دهید.

در این مورد، شما باید اثبات کنید که شرکتی که از آن وام گرفته‌اید، به شما دروغ گفته یا از شما سوءاستفاده کرده است. برای این کار، می‌توانید مدارکی مانند قرارداد وام، سوابق پرداخت وام و سایر مدارکی که مربوط به خرید خانه و وام گرفتن شما هستند، را جمع آوری کنید.

در هر صورت، بهتر است با یک وکیل خانواده و یا وکیل متخصص در این زمینه مشورت کنید تا بهترین راه‌حل را برای بازگشت خانه خود پیدا کنید. بسته به شرایط و مدارک شما، ممکن است بتوانید از طریق دادگاه درخواست بازگشت خانه خود را موفقیت‌آمیز کنید.