مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن ملک ضمانت وام

با سلام . بنده بابت اخذ تسهیلات از یکی از بانک‌های دولتی جهت احداث کارخانه به جز محل اجرای طرح چندین وثیقه دیگر در رهن بانک قرار داده‌ام تعهدات اجرا و کارخانه به بهره برداری رسید در زمان پرداخت اقساط به خاطر مشکلات اقتصادی چند قسط معوق و پرونده اجرایی شد سوال من این است آیا با پرداخت قسط معوق به میزان ارزش هرملک در زمان ارزیابی و مبلغ مندرج در قرارداد رهنی میتوانم هر یک از موارد گرو را از رهن بانک خارج نمایم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قاعدتا آری
اما
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، امکان تعویض رهن جز با موافقت بانک وجود ندارد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

خیر تا پرداخت معوق و جاری به اتمام نرسه ملک کماکان در رهن هستش

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.بستگی به این داردکه آیابرای هرمقدارازوام وثیقه ی جداگانه گذاشته ایدکه دراین صورت بله میتوانیدباپرداخت آن مبلغ وثیقه رافک رهن کنیدولی اگرکل وثیقه هابرای کل وام بوده باشد(که معمولاًهم همینطوراست)پاسخ منفی است وبایدکل وام تسویه شود

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

درود اموال مورد رهن تا زمان تسویه کامل تسهیلات در رهن بانک باقی می ماند مگر بنا به درخواست شما بانک با فک رهن یک یا چند وثیقه موافقت نماید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بستگی به مفاد قراردادتان دارد
اگر املاک متعدد باشد به میزان پرداخت ارزش هر ملک ک در وثیقه بوده ازاد میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به مفاد قراردادتان دارداما به طور کلی اموال مورد رهن تا زمان تسویه کامل تسهیلات در رهن بانک باقی می ماند