مشاوره حقوقی رایگان - قسط عقب افتاده و مسدودی حساب

با سلام . سال 1400 از بانک ملت مبلغ 200 میلیون وام کارت خرید گرفتم و ضمانت را سند خونه گذاشتم. الان به علت مشکلات مالی سه قسط عقب افتاده دارم که 16 میلیون هست .بانک الان زنگ زده و اخطار داده ولی پیامک مسدودی حساب هم اومده الان بانک میتونه روی سند خونه اقدام کند یا خیر و این که آیا اصلا به خاطر 16 میلیون روی خونه چند میلیاردی ام میتونند اقدام کنند و این که حسابم مسدود شده امکان مسدود کردن حساب حقوقی ام که بانک دیگری هست یا نه/ اینکه تا چند قسط بانک میتونه روی خونه اقدام کند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس قراردادی که شما با بانک برای تسهیلات وام دارید اقدام خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

می‌توانند اقدام لازم را انجام دهند

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام براساس همان قراردادی که موجود است بانک اقدام مینماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به مفاد قرارداد دارد که البته راهکار هم دارد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اقساط راپرداخت کنید تابامک اقدامی نکند

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله بانک میتواند مزایده کند سریعا پرداخت کنید