مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل و مبایعه نامه

با سلام پدرم یه سند شش دانگ مشاعی دارای 55 هکتار زمین ک دارای ابی زار و دیمه زار هست وشش ساعت اب کوه دارد ک کل حد و حدود دیمه زار سند را فروخته است و الباقی سند ک حقابه و ابی زار هستش را به خود صاحب سند برگردانده طی یک مبایعه نامه دستی باوجودچندین شاهد و بعد از یه هفته در محضر ندانسته کل سند را وکالت بلاعزل کامل اعم از خرید فروش و صلح با خود و...،،زده و سند را هم ب کلک از پدرم گرفته و ماهم در مورد وکالت اطلاعی نداشتیم الان بعد از فوت پدرم امده و ادعای تمام اموال را دارد حالا ما با اون مبایعه نامه ای ک داریم ایا میتوانیم ابطال وکالتنامه را بگیریم در ضمن سند ا اول ب نام مادرم بوده و پدرم وکالت تام داشته و مادرم زنده س و نقل و انتقال با وکالت پدرم بوده

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که ابتدا بامبایعه نامه به شما انتقال داده وکالت بعدی تاثیری ندارد چرا که دیگر مالکیتی نداشته است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما
طبق قانون وکالتنامه با فوت باطل میشود
و شما باید با توجه به مفاد مبایعه‌نامه ، دادخواست ‌مناسب به طرفیت ایشان اقامه نمایید
و ...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وکالت نامه باید بررسی شوند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وکالت با فوت منتفی و منفسخ می‌شود
اگر قبل از آن نیز منتقل شده باشد وکالت موضوعیت ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قانون وکالتنامه با فوت باطل میشود
و شما باید با توجه به مفاد مبایعه‌نامه ، دادخواست ‌مناسب به طرفیت ایشان اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوی کنید.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
وکالتنامه بعد فوت باطل است