مشاوره حقوقی رایگان - دریافت محکوم به

با سلام . در خصوص پرونده ای با حکمم قطعی الزام به ایفای تعهد مالی، کارشناس اجرای احکام تو نامه کارشناسی نوشتن که بسیاری از عیوب ماندگار هستند، مبلغی رو به عنوان خسارت وارده به خواهان معین کردند. حالا محکوم له این مبلغ رو از اجرای احکام گرفته، آیا در ازا دریافت این مبلغ موظف به رفع نواقصه یا مبلغ چون به عنوان خسارت تعیین شده متعلق به خود محکوم‌له میباشد؟!؟
و یه سوال دیگه، بطور کلی اگه محکوم له ،مبلغ محکوم به بابت تعهدات قراردادی رو بگیره ولی بابتش در جهت عمل به تعهدات اقدامی نکنه، از محکوم علیه چه کاری برمیاد؟محکوم علیه پس از پرداخت محکوم به چه مشکلاتی میتونه برای محکوم له ایجاد کنه؟!؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.بر اساس حکم صادره اجرای احکام باید آن را اجرا نماید نه کم ونه زیاد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

محکوم علیه بعد از قطعیت رای مکلف به انجام تعهدات قراردادی منطبق با رای صادره است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن و تعهدات مندرج در قرارداد دارد .
خسارت عدم انجام تعهد با خسارت تاخیر در انجام تعهد آثار متفاوتی دارند .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پس از دریافت مبلغ و قطعی شدن حکم باید به تعهدات قراردادی خود عمل نمایند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مطابق حکم قطعی و مفاد اجراییه صادر شده عمل خواهد شد .

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

بله اگه کارشناس در ازای رفع نواقص نوشته باشه باید نواقص را برطرف کنه ولی اگه بابت خسارت باسه متعلق به محکوم له میشه .مجدد میتونه دادخواست مطالبه بده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه از بابت رفع نواقص اخذ شده باید رفع گردد و می توانید الزام به انجام تعهد مطرح نمایید