مشاوره حقوقی رایگان - تغییر حرف اسم

با سلام
اسم من مرجان است.

در پاسپورت اسمم marjan درج شده آیا میتوانم با مراجعه به اداره گذرنامه یا پلیس 10 آن را به mercan تغییر دهم ؟

با توجه به این که هر دو آنها همان مرجان است. و مرجان رو به هردوشیوه میشه تلفظ کرد

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تغییر نام از طریق ثبت احوال یا دادگاه به طرفیت ثبت احوال امکان پذیر است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره گذرنامه موضوع را پیگیری کنید.

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

تغییر اسم ارتباطی با پلیس ندارد و اگر قصد تغییر نام یا تغییر کلمات آن را دارید باید به ثبت احوال مراجعه کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
پاسپورت به زبان انگليسي فقط هست
و كلمه دوم مرجان محسوب نيست در زبان انگليسي

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تلفظ دوم ترکی است و ممکن است پذیرفته نشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

فقط میتوانید موضوع را از اداره ثبت احوال پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر صحیح باشد امکان تغییر نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می رسد این روش مغایرت با اسم درج شده شما در شناسنامه دارد و به طور کلی اسم داخل شناسنامه با اسم داخل پاسپورت بایستی همخوانی داشته باشند .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تغییر نام از طریق ثبت احوال یا دادگاه به طرفیت ثبت احوال امکان پذیر است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر لیکن مقررات اداره گذرنامه ملاک عمل است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اسم شما همان است که در شناسنامه درج شده است و همان روی پاسپورت قید میشه نه حرفی کمتر نه حرفی بیشتر اگر غیر از این باشد در کشورهای خارجی به مشکل میخورید

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

خیر عبارت ثبت شده در شناسنامه هر چی باشه همون ثبت میشه