مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب و سوء پیشینه

سلام و درود.
بنده چندسال پیش یه مشکلی برام پیش اومد و یک نفر با شماره کارت و حساب من کلاهبرداری کرد و همون حساب من توسط پلیس فتا مسدود شد، بعد از یک ماه شاکی فهمید که کار من نبود و نوشت که از من شکایتی نداره و رضایت داد. میخواستم بدونم آیا این مشکل باعث ثبت سوءپیشینه برای من میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر سابقه کیفری محسوب نمیشه و جای نگرانی نیست.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر از این بابت مشکلی برای شما مشکلی پیش نمیاید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه رای محکومیت صادر نشده است جای نگرانی نیست برای شما
البته سال وقوع جرم حائز اهمیت است...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر ؛ این مورد از موارد سوء پیشینه موثر کیفری نخواهد بود و در استعلاماتی که از سوی مراجع ذی ربط اتفاق می افتد این امر معلوم و هویدا نخواهد شد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سابقه کیفری محسوب نمیشه و جای نگرانی نیست.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
چنانچه رضایت منجر به تبرئه یا منع تعقیب شما گردیده سوء پیشینه ای نخواهید داشت