مشاوره حقوقی رایگان - سلب استفاده از ملک دولت و اخذ صورت مجلس تفکیکی و سند رسمی

سلام
حدود 22 سال پیش زمین و ساختمان نیمه کاره ای رو که توسط تعاونی به دو نفر تخصیص داده شده بود را از یکی از مالکین خریدیم بعد از کلی سروکله زدن جهت اخذ پایان کار و سند توسط مسکن و شهر سازی سه دانگ به نام بنده سند صادر شد اما مشخص گردید متاسفانه شریک ما بدلیل اینکه قبلا زمینی از تعاونی گرفته بوده
امکان صدور سند برای وی وجود ندارد و در واقع یه جورایی کلاه برداری از دولت کرده اما با این حال باز هم این شریک داره ملکش رو همچنان اجاره میده و ازش استفاده می کنه
حالا دو تا سوال داشتم اول اینکه چطور می تونم دیگه اجازه استفاده از این ملک رو به ایشون ندهم؟
و دوم اینکه جهت اخذ صورت مجلس تفکیکی و سند رسمی حالا که ایشون مالک نیستند ما چطور می تونیم اقدام کنیم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و