مشاوره حقوقی رایگان - آگهی ساختمان

با سلام. به خدمت بزرگواران می رساند سال 80 پدر اینجانب یک باب ساختمان بنام اینجانب خریداری نموده بود بعد سال 83 خانواده من و پدرم گفتن ساختمان را فروختیم چند سالی می گذرد بعداز فوت پدرم یک روز گذرم افتاد به آن خیابان که ساختمان داشتیم و می گفتن فروختیم دیدم تمام درو پنجره اش پوسیده وقتی از همسایه ها سوال کردم گفتن چندسالی است کسی سراغ این ساختمان را نمی‌گیرد چون پدرم در اثر تصادف به رحمت خدا رفت بنظرم ساختمان را نفروخته بود حالا میخواستم از طریق قانونی اقدام نمایم سند دار نبود قولنامه ای بود
چون مدارکی دست من نیست و حتی خانواده هم فکر می کنند فروخته و مدرکی نداریم اگر خودسر برم منزل شاید فروخته شاید نفروخته چون مشخص نیست چکار باید انجام دهم
خواهشمندم راهنمایی نمایید
تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات مالکیت دارید ارائه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد خود با پدرت را دارید می توانید ملک را در تصرف خود داشته باشید و ساکن شوید و بعد از مدتی اگر نتوانستی ساکن بشی اجاره بده اگر مدعی پیدا شد و اعلام کرد که ملک را از پدرت خریداری کرده است در این صورت باید ملک را دوستانه تحویل نامبرده بدهید و اعلام کنید که از فروش پدرتان اطلاعی نداشتید.