مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار

با سلام و خسته نباشید آیا دادن درخواست اعسار لزوما باید بعد از اجرای حکم و دستگیری بدهکار و از زندان داده شود؟ یا قبل از دستگیری و با وجود حکم جلب هم میتوان داد؟

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

دادخواست اعسار قاعدتا پس از صدور حکم محکومیت قطعی در دعاوی مالی داده می شود و قانونگذار در قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی اشعار داشته اشخاصی که تا یک ماه از زمان صدور حکم قطعی محکومیت خود دادخواست اعسار بدهند، جلب نخواهند شد.

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

چونکه شما بعد از مهلت یک ماهه از زنان ابلاغیه دادخواست اعسار رو مطرح نکردید برای پذیرش دادخواست اعسار باید تضمین مناسب بدید.

پرسشگر :

با سلام مجدد و سپاس از پاسختون، یعنی باید ضمانت مثل سند خانه و امثال اون و بذارم تا بتونم درخواست اعسار بدم، ممنون میشم پاسخ بدید چون واقعا نگران هستم

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

سلام بر شما خواهش می کنم.
چونکه شما بعد از مهلت یک ماهه از زمان ابلاغیه دادخواست اعسار رو مطرح نکردید برای پذیرش دادخواست اعسار باید تضمین مناسب بدید.
بله باید تضمین مناسب بدید