مشاوره حقوقی رایگان - حساب اتیه

سلام خسته نباشید
من در بچگی یک حساب اتیه در کمیته امداد داشتم الان من 15روز دیگه به سن قانونی میرسم
من به این پول احتیاح دارم به دلیل اعتیاد همسرم و بیکاری زندگی دشواری دارم با داشتن یک بچه سه ماهه
به کمیته امداد مراجعه کردم بهشون گفتم که زندگی سختی دارم بهم گفتن که استشهاد محلی بگیر و بیار ولی ما تمام پول رو بهتون نمیدیم فقط میتونیم یک حساب سپرده باز کنیم و شما فقط میتونی از سودش برداشت کنی
الان من نمیدونم باید در متن استشهاد محلی چه چیزی بنویسم لطفا راهنمایم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

از خود مسئولین کمیته باید بپرسید