مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن شهادت

سلام وقتتون بخیر
سر دعوای همسر من با یه آقایی ،مادرم در کلانتری به نفع اون آقا شهادت داده ، می خواستم بدونم امکانش هست که شهادتشو پس بگیره؟ مجازاتی نداره؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پس گرفتن شهادت جایی مطرح است که کسی به دروغ شهادت داده باشد. اگر فردی که شهادت داده است خود مدعی شود که به دروغ شهادت داده است مشمول عنوان شهادت کذب می شود و مقررات زیر بر او حاکم می شود؛

مطابق ماده 650 از کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی، هر کس در دادگاه نزد مقامات رسمی شهادت دروغ بدهد، به سه ماه و یک روز تا دو سال حبس و یا به یک میلیون و پانصد هزار تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
باید اعلام نماید که اشتباه کرده است
ولی ممکن است که مرجع قضایی نپذیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
عواقب دارد بهتر است کار دیگری کند مثلا در دادگاه حاضر نشود
...