مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی

سلام و عرض ادب
سلام من تک فرزند هستم و 17 سال سن دارم. همراه پدرم و نامادری ام زندگی میکنم. مادرم چند سال پیش فوت شدند.
من به خاطر شرایط بد اقتصادی 2 سال پیش ترک تحصیل کردم و کار کردم و میکنم. پدرم 59 سال سن داره و نمیتونه کار کنه.پدرم هم زانوش و هم کمرش و هم چشمش عمل میخواد و نیاز به مراقبت داره. من الان تنها نان آور خانه هستم . کسه دیگه ای جز من نیست.
آیا با این شرایط من میتونم معاف بشم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست شرایط نظام وظیفه لحاظ شود می‌توانید با تلفن 096480 تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله ارائه مستندات بدون غیبت درخواست دهید