مشاوره حقوقی رایگان - نحوه افزایش سرقفلی

با سلام، بنده سرقفلی مغازه ای را از هیئت امناء مسجد در سال 82 خریداری کردم، هر سه سال با توجه به افزایش تورم بصورت توافقی اجاره را افزایش داده اند، حالا برای تمدید آخرین اجاره که ماهی شصت هزار تومان بود، الان درخواست اجاره ماهیانه 400 هزار تومان را کرده اند، آیا منطقی است. آیا برای تعیین اجاره درخواست کارشناسی شود بهتر است؟ یا توافق کنیم؟ با سپاس

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.بستگی به مغازه ومیزان درآمد دقرارداد دارد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
از طریق دادگاه و کارشناسی بهتر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب می بایست دادخواست رفع تصرف عدوانی از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید موضوع می بایست مورد کارشناسی قرار گرفت بگیرد