مشاوره حقوقی رایگان - شکستن شیشه

سلام
ماشینی را از روی پل رد کردن و آوردن روی ماشین عابر پیاده و زیر ساختمان ،ماشین مال اهالی ساختمان هم نیست بعد ما خواستیم نان های سفره را بریزیم پایین تا کبوتران بخورن که وسیله ای از خانه افتاد و شیشه ماشین یکم شکست آیا طرف میتواند شکایت کند؟!
محکم اینکه طرف ماشین را تا زیر ساختمان آورده است چیه ؟!

پاسخ ها :

شکستن شیشه خودرو پارک شده کنار ساختمان شکستن شیشه خودرو در اثر برخورد شی شکستن غیر عمد شیشه خودرو شکستن شیشه خودرو