مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی مراحل استرداد جهیزیه

سلام
من درخواست استرداد جهیزیه کردم از دفتر خدمات قضایی
در متن درخواست واژه ی مقوم به کار برده شده است با مبلغ بیست میلیون تومان
میخواهم بدانم این مبلغ به چه معناست؟ برای این مبلغ/ نزدیک چهارصد هزار تومان پرداخت کرده م!!
در حالی که از شورای حل اختلاف ابلاغیه هم برایم امده است که مبلغ یک میلیون تومان نیز به صندوق دولت باید واریز کنم جهت خسارات احتمالی؟؟؟
این مبالغ برای چیست؟ و آیا طرز نوشتن متن درخواست تاثیری بر کاستن هزینه دارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

هزینه دادرسی بر اساس ارزش کار است. جهیزیه شما مسلما بیش از 20 میلیون ارزش دارد ولی این دروغ قانونی شده است.