مشاوره حقوقی رایگان - قیم شدن برای پدر

باسلام من دختر ارشد هستم و4تاخواهر ومن مسئولیت مادروخواهرامو گرفتم وپدرم 85سال وخانه راترک کرده بودوالان بهمون خبردادند سکته کرده وازنظراعصاب وتعادل نداردوبردن بهزیستی وخانه سالمندان.بازنشسته علوم پزشکی و8میلیون حقوق داردوالان تمام کارتهاشوزدن وازکارت بانکیش که حقوقشومیریزن برمیدارن . وخودش هم الزایمروحالت روحی وجسمی خوبی نداردمن که دختربزرگش هستم چگونه میتوانم قیومت پدرموبگیرم وکارت حقوقشوبرای آینده مادرم وخواهران وخودش خرج کنم.خودش صلاحیت نگهداری اموال حقوقی ومالی راندارد.کجابرم چه بگویم لطفاراهنماییم کنید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست صدور حکم حجر را مطرح و تقاضای صدور حکم برای این افراد و همچنین درخواست قیم برای این افراد نمایند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید پدر را تحت تکفل خود قرار دهید اگر شاغل هستید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید قیم پدر بشوید ولی نمی توانید مال پدر را برای خود یا دیگران مصرف نمایبد
و مال پدر باید هزینه مخارج خود ایشان گردد

و شما باید به واحد سرپرستی دادسرا مراجعه و پیگیری نمایید

و باید دادخواست اقامه نمایید