مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند اجاره و سرقفلی

باسلام بنده تصمیم دارم دادخواست الزام به تنظیم سند اجاره تقدیم دادگاه کنم اما یک دانگ ملک در توقیف قوه قضاییه است .دراین مورد ایا دادخواست بنده رد میشود ویا اینکه راه کار چیست .ممنونم از راهنمایی.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
سوال ابهام دارد
شما باید وکیل بگیرید دادخواست امری تخصصی است کار هر شخصی نیست جز وکیل دادگستری

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر سرقفلی توقیف نشده باشد میتوانید دادهواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
اگر فقط سرقفلی انتقال پیدا کرده
است شما باید دادخواست الزام به ‌تنطیم قرارداد اجاره سرقفلی تنظیم نمایید
و