مشاوره حقوقی رایگان - کارت ملی و سفته برای ضمانت

با سلام . خانم 28 ساله هستم . من برای استخدام به شرکتی رفتم و گفتن دو تا از این سه مدرک (کارت ملی ، شناسنامه ، سفته 100 میلیونی ) را باید برای ضمانت حسن کار بیاری.
سوالم اینه که
1-آیا بردن شناسنامه یا کارت ملی و سپردن به دست افرادی که نمیشناسم مشکلی برام ایجاد نمیکنه؟
2- آیا به نظر شما مبلغ 100 میلیون سفته کمی زیاد نیست؟! من کارم قراره مدیریت یکی از شعب این شرکت باشه که به صورت فروشگاه هست. کمی میترسم از سفته گذاشتن چون تاحالا اینکارو نکردم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان بروز مشکل وجود دارد
قرارداد تخصصی تنظیم گردد وگرنه توصیه نمی‌شود

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

در قرارداد مبلغ وشماره سفته را ذکر کنید وسفید نگذارید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما مشگلی هست کپی کارت ملی و شناسنامه را بدهید اشخاص بدون کارت ملی مگر میتوانند امورات خودرا انجام دهند