مشاوره حقوقی رایگان - سرقت تعزیری

سلام. من یه شاکی دارم از سال 98 اقدام به شکایت کرد به علت اینکه من پولش بردم ولی من نبردم خدا شاهده حالا شکایت کرد من دنبالش نرفتم اطلاع نداشتم خودش که گفت سراغش نیستم زنم پس بدین من هم نمیرم رو پرونده با ریش سفیدی بزرگان خانمش برد سر زندگی دیگه سال 99 خودش عکس ابلاغیه برام فرستاد گفت ببین 6ماه زندان داری با شلاق خلاصه الان از اون موقعه ن میره جلب بگیره ن میره رو پرونده الان حساب بانکی من مسدود شده من باید چه کار کنم تا از دست این داماد معتاد خلاص شم بعدش الان خودش به جرم نفقه و مهریه فراری هست ابلاغیه آمده به علت حکم صادره پرونده شما مختومه گردیده است پس از برگ شماری از آمار شعبه کسر ميگردد این برام سال 1400 آمد یعنی چه ایا میشه من کاری کنم زندان نرم تحمل ندارم بعلت بیماری اعصاب روان هرروز من بیرون از خانه هستم تو رو خدا بگید من چه کنم ؟ مرسی خسته نباشید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با قاضی اجرای احکام رایزنی نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام فراری بودن داماد دلیلی بر رد اتهام شما ندارد شما تحت شرایطی باید نسبت به ان رای واخواهی کنید