مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن مدارک پزشکی زمان سانحه

باسلام بنده از پرسنل نیروی زمینی ارتش هستم سال85در رزمایش تیپ دچار سانحه شده و از روی تانک سقوط کردم و صورتجلسه سانحه و رای دادگاه که تیپ رو محکوم به پرداخت دیه کرده و نظریه کمیسیون پزشکی قانونی رو هم دارم خواستم برای کمیسیون120شرکت کنم که نذاشتن و گفتن باید مدارک پزشکی زمان سانحه باشه یعنی همون روز که اتفاق افتاده منم ندارم و میگن مصوبه ستاد کل ن.م هستش و الان میتونم شکایت کنم دیوان برای رفتن به کمیسیون پزشکی ماده 120 بدون اون مدارک یا نه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اسناد و مدارک شما باید بررسی شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام، به دلیل اینکه در مورد پرونده شما جزئیات دقیقی مشخص نیست، نمی‌توانم به صورت دقیق به شما راهنمایی کنم. با این حال، در کل، برای شرکت در کمیسیون پزشکی برای تعیین میزان صدمات ناشی از سانحه، شما به مدارک پزشکی مربوطه نیاز دارید. بنابراین، در صورتی که مدارکی از زمان سانحه در دسترس نبود، ممکن است این موضوع برای شما مشکل ایجاد کند.

به هر حال، شما می‌توانید با مراجعه به دادگاه یا وکیل خود، در مورد این مسئله استعلام بگیرید و در صورت امکان، به مدارک دیگری که در دسترس دارید، اشاره کنید. همچنین، ممکن است با مشاوره وکیل خود، به راهکارهای دیگری نیز برای اثبات صدمات ناشی از سانحه بپردازید.