مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

سلام.3ساله شریک کارگاه زدیم .منصفانه اطمینان کردم هیچ قراردایم نوشته نشده . و قرارداد اجاره نامه به نام ایشون نوشته شده
نصف بیشتر دستگاه خودم آوردم برای اینکه سود پول یک سال و وسایلهامو نده میگه دست رو قرآن می‌زارم شریک نیستیم کارگرم بودی ..دستگاه خودمو برداشتم .شکایتم کرده که من دزدی کردم .
با مامور هماهنگ کردند منو ترسوندن واز من سفته گرفتند...اما صاحب ملک ومشتریها وکارگرام شاهد هستن که من شریک هستم ..تورو خدا کمکم کنید نه پول دارم شکایت کنم نه کاری از دستم برمیاد .ممنون میشم...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با استناد به شهادت شهود طرح دعوی کنید.
از مأمور کلانتری نیز می توانید جدا شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اثبات شراکت در کار و وسائل را اقامه نمایید

و باید با معرفی شهود و مستندات و دلایل دعوا را اثبات نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید با معرفی شهود و مستندات و دلایل دعوا را اثبات نمایید