مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم قرارداد

درود وقت بخیر و نیک
مبالغی(حدود هشتاد میلیون تومان) برای خرید امتیاز مسکن ملی از خانومی تحویل گرفتم و رسید هم دادم که این مبالغ رو تحویل گرفتم و درقبال این مبالغ متعهد میشم بعداز گذشت هجده ماه امتیاز بنام ایشان شود.خودم امضا کردم و به عنوان شاهد هم خودم امضا نمودم.ایشان امضا نکرد.و فقط امضای بنده هست.الان این فقط رسید پول می‌تونه باشه یا قرارداد
باتوجه به اینکه ایشان از امضا زدن سرباز زدن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
‌اگر مبالغ تادیه شود ‌شما باید به آنچه امضاء زده اید متعهد باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید به آنچه امضاء کرده اید متعهد باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام، برای جلوگیری از هرگونه مشکل در آینده، بهتر است قبل از هر چیزی، یک قرارداد نوشتاری شامل شرایط و جزئیات مذاکره شده بین شما و فروشنده بپردازید. در این قرارداد باید جزئیاتی مانند مبلغ معامله، مدت زمان تحویل امتیاز، شرایط تحویل امتیاز و سایر موارد که شما و فروشنده موافقید درج شود. همچنین، برای اطمینان بیشتر، نام و اطلاعات شخص فروشنده نیز در این قرارداد ذکر شود.

با توجه به اینکه فروشنده امضای قرارداد را انجام نداده است، بهتر است با ایشان تماس گرفته و توضیحات لازم را از ایشان دریافت کنید. در صورتی که ایشان به پرداخت مبلغ توافق شده و تحویل امتیاز پس از گذشت هجده ماه از تاریخ قرارداد، موافق هستند، می‌توانید قرارداد را تنظیم کرده و با توافق نامه‌ای رسمی، این توافق را به ثبت رسانید. با این کار، هر دو طرف می‌توانند از پایبندی به قرارداد اطمینان حاصل کنند.

در هر صورت، بهتر است قبل از هر گونه اقدامی، با وکیل یا مشاور حقوقی خود مشورت کنید تا در تنظیم قرارداد و رسیدگی به این مسئله بهتر و مطمئن تر رفتار کنید.