مشاوره حقوقی رایگان - رسید پول

با سلام اینجانب مستاجری داشتم که 1 ماه پیش خونه تخلیه کرد چون اسیب بسیاری به خونه وارد کرده بود من مبلغ 20 میلیون از پول را نزد خود نگه اشتم تا جبران خسارت شود و یک رسید 20 میلیونی به مستاجر دادم بابت تعمیرات خانه در رسید نوشته شده است بعد از 2 روز که جبران خسارت شد مستاجر گفت 10 میلیون را به حساب من واریز کنید که من لازم دارم و رسید براتون می اورم من 10 میلیون کارت به کارت کردم و رسید تحویل نداد و درب خانه من را قفل زده است و شورای حل اختلاف شکایت کرده که من 20 میلیون ایشان ندادم من در شورا قبض بانک که مبلغ 10 میلیون است نشان دادم که من واریز کردم ولی مستاجر گفت از من جنس خریدیم و این پول بابت این بوده است شورا ما را به دادگاه ارجاع داده است می خواستم بدونم این شخص می تواند این موضوع را اثبات کند البته بچه های خودش هم را به عنوان شاهد اورده است. ایا این موضوع برای دادگاه قابل اثبات است
با تشکر

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
باید وقوع معامله را ثابت کند در غیر اینصورت ادعای وی رد میشود

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

اولا شاهد از فرزند قبول نیست دوم اینکه باید تحویل جنس بشما را ثابت کند جنس ده میلیونی صد در صد با فاکتور فروخته شده اثبات کند بنظر کمی قوی پیش برید نخواهد توانست حق شما را ضایع کند