مشاوره حقوقی رایگان - چت با نامحرم

سلام وقت بخیر ببخشید من با دختر خانومی چت کردم که اول همچیز خوب و مورد اعتماد بود ولی بعد از گذشت چند ساعت متوجه شدم که همه چیزی که بهم گفتن دروغ بوده و منم دیگه ازشون متنفر شدم الان هی پیام میدهند که میرم شکایت میکنم،میخواستم ببینم ممکنه بشه شکایتی از من بکنن؟نه رابطه جنسی بوده نه چیزی بینمون حرفش فقط اینه که شما پیام دادی اول و نمیدونم فریب خوردم یعنی یه جورایی دست پیش گرفته در صورتیکه هیچ رابطه جنسی حتی حرفش هم بین ما نبوده

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با این توصیفات شکایت وی به نتیجه نخواهد رسید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مگر اینکه مزاحمت شما را ثابت کند

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
چنانچه نرم ارتباط با نامحرم رعایت شده باشد بعید است بتواند کاری کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یه نظر میرسد که شکایت نیجه ای در پی ندارد