مشاوره حقوقی رایگان - چت کردن

آیا چت کردن با یکی دیگه موضوع سکس نبود
فقط خودی بوده جرم حساب میشه

پاسخ ها :

مینا تهامی

سرکار خانم مینا تهامی :

چت کردن جرم محسوب نمیشه . محتویات چت مهم هست . اینکه در متن چت حاوی فحاشی یا توهین و افترا و نشر کاذبب .‌‌... نسبت به شخصی باشه یا خیر که در این موارد تحت این عناوین قابلیت وقوع جرم دارد.

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود.
اگر در اون حد نبوده نمی توان گفت که جرم محسوب نمی شود اما مجازات قانونی اون میتواند جریمه نقدی باشد و به هر حال بر ملا شدن آن مشکل بزرگتری است از تعقیب کیفری.
به هر حال باز بستگی دارد به اینکه اون شخص مقابل چند ساله است، اگر سن قانونی باشد کسی دیگر نمیتواند دخالت کند و آیا همسر دارد یا نه ؟ اگر شکایتی از سوی کسان اون خانم صورت بگیرد موضوع قابل پیگیری قضایی هست اما نتیجه قابل توجهی ندارد.