مشاوره حقوقی رایگان - چت با نامحرم

با سلام خدمت شما
میخواستم بدونم اگه فردی با نامحرم صحبت کنه که اون صحبت ها ایراد داشته باشن با اسکرین چت اون پیام ها میتونه در دادگاه ارتباط دو نامحرم اثبات بکند یا نه ؟؟

پاسخ ها :

سعید شهاب

جناب آقای سعید شهاب :

باید مدارک رو بررسی کرد
بله اگر از مصادیق ارتباط نامشروع باشد

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
بله قابلیت اثبات داره مگر اینکه با پاک کردن پیام ها کمی کار سخت بشه و طرف انکار نمایید و محتوای پیام ،زمان مکالمه، ساعات مکالمه همه تاثیر گذار خواهند بود

کتایون سراج

کتایون سراج :

با سلام اگر منجر به افتادن در گناه باشد اشکال دارد