مشاوره حقوقی رایگان - دیه به نرخ سال جدید

سلام:آیا دیه ای که در سال 1401 صادر شده،در سال 1402 هم به همان نرخ است یا فرق میکند یعنی مقدار دیه با سال جدید پرداخت میشود؟و اینکه ما شکایت کردیم رای قطعی صادر شده.طرف هم از ما شکایت کرده بود که پروندش بخاطر نبود دلایل کافی منع تعقیب شد،حالا پروندش در دادگاه تجدید نظر است.و هر وقت میپرسیم چرا حکم پرونده ما رو اجرا نمیکنید،میگن باید پرونده ایشان بیاد بعد پروندرو بفرستیم اجرای احکام!لطفا ما رو راهنمایی کنید.ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
دیه به نرخ روز محاسبه میگردد ‌

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
دیه خر سال افزایش دارد
دیه به نرخ روز پرداخت می شود
دیه امسال 900 و 1200 است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دیه به نرخ روز پرداخت محاسبه می‌کرد نه اصدار رای

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دیه به نرخ روز ادا محاسبه میشود نه روز صدوررای

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولاـ دیه به نرخ یوم الاداء یعنی روز پرداخت است.
ثانیا ـ نگهداشتن یک پرونده که رای قطعی صادر شده و نرفستادن به اجرای احکام تا رای پرونده دیگر فاقد توجیه قانونی است.
با ریاست دادگستری در میان بگذارید.