مشاوره حقوقی رایگان - ملک ورثه ای

آیا برای انتقال و فروش یک باب سرقفلی مغازه مورثی که به تعدادی از ورثه رسیده است قانون اجازه می دهد که سرقفلی این ملک مورد نظر در دفاتر اسناد رسمی بین خود وراث و به نام احدی از وراث بدون اجازه مالک مغازه به نام ان ورثه سند رسمی و سند اجاری در حق وی انجام پذیرد ؟ با تشکر از شما
لازم به توضیح است که ملک مورد بحث حق سرقفلی و حق منافع و کسب و پیشه می باشد.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وبا سلام با فوت مورث ماترک از هرقبیل که باشد بصورت قهری در مالکیت ورثه قرار می گیرد ودر فرض سوال مالک حق اعتراض نمی تواند داشته باشد واصطلاحا مورد از مبحث انتقال بغیر خارج است بدیهی است گواهی انحصار وراثت وگواهی پرداخت مالیات بر ارث برای انتقال بنام ورثه لازم وضروری است . موفق باشید