مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و فحاشی

باسلام و عرض خسته نباشید.
من زنی 27 ساله هستم و حدود 2ماه است که جدا از همسرم و در منزل پدرم زندگی میکنم و قصد جدایی از همسرم رو دارم در طول این مدت نفقه ای به من نمیده و هر روز به من تهمت میزنه که با فلان مرد هستی و روز بعد باز میگه با یکی دیگه هستی و فحش زشت و حرفای زشت و تهمت بهم میزنه
تروخدا راهنماییم کنید که چطوری میتونم ازش شکایت کنم داره با آبروی من و خانوادم بازی میکنه از طریق واتساپ و پیام معمولی همه این حرفا و تهمتارو بهم زده و عکس زشت خودش و زنی رو که با خودش برده بود تو خونه ای که با هم زندگی میکردیم برام فرستاده ترو قرآن کمکم کنید و راهنماییم کنید
باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

باید اول واحد معاضدت قضایی بروید تا معلوم شود خواسته شما چیست